ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Kalamata

ELC Language Centre : Faron 209, Kalamata, Greece __ Tel: +(30) 27.210. 2.51.51

ELC Summer Shows

ELC 2011 Summer Show

Απολαύστε τα μικρούλια μας! ELC Happy Juniors! Pre-Juniors & Junior A!

ELC 2010 Summer Show

Χθες βράδυ (11 Iουνίου 2010), αποδείχθηκε ότι πράγματι τα παιδιά του ELC έχουν πηγαίο και αστείρευτο ταλέντο. Τι να πρωτοπεί κανείς?

Τα Juniors έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Και παρά την ντροπαλοσύνη τους τα κατάφεραν εξαιρετικά. Κρίμα που έλειψαν κάποια παιδάκια!  Well Done Παιδιά! Συγχαρητήρια!

Η A Senior μας απεκάλυψε σπουδαία μουσικά ταλέντα! O John με την κιθάρα του, ο Nicholas και ο Jimmy με τη φωνή τους, αλλά και η Nadia, η Elizabeth και η Penny απέδειξαν οτι μόνο από ταλέντο δεν υστερούν! Kρίμα και πάλι που κάποια παιδάκια δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος! Δεν πειράζει. Στο επόμενο πάρτυ σίγουρα θα τα καταφέρουμε όλοι!!

Η Β Senior με την δική τους εκδοχή της “Ωραίας Κοιμωμένης” μας διασκέδασαν, τραγούδησαν – To ‘Crazy Girl‘ ¨ηταν εκπληκτικό! Αλλά και το “Ωπα” που αποφάσισαν ξαφνικά να ξαναπούν στο τέλος, ξεσήκωσε τους πάντες. Επίσης…. θα έχουμε υπ’ όψιν μας την Ανδριάνα αν αποφασίσουμε να γυρίσουμε διαφημιστικο spot!  Μπραβο σ΄ όλα τα παιδιά: Marilena, Georgia, Andriana,  Maria, Nicholas, Peter, Tony, Panos. Θα θέλαμε να είχαν λάβει μέρος όλα τα παιδιά, αλλά και η απουσίες είναι πάντα αναμενόμενες!  Congratulations αγαπημένα μας παιδιά!!!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για όσα παιδιά της C Senior έλαβαν μέρος στο Show και τη Guest Star  Lydia Despi! Xωρίς καμία πρόβα o Nick Demetrakopoulos, η  Cynthia Stathoulopoulou, η Angela & o Chris Dodekatos, δέχθηκαν να ανοίξουν το “ELC Has Got Talent!” μερικές ατάκες και το “Ωπα!” αφιερωμένο με πόνο ψυχής στο… ΔΝΤ όπως μας πληροφόρησε ο Nick ! Τα ίδια παιδιά μας ξεσήκωσαν στην κυριολεξία με το “Tornero”, Η Cynthia μας καθήλωσε με το χορό της και τα extra τραγούδια που πρόσθεσε στο πρόγρα μμά μας, και το Λυδάκι, παρ’ όλο που κάποια στιγμή δείλιασε, τελικά μας τραγούδησε και μάλιστα a capella (!!) το “Never Mind” και το “Baby” σε δική της εκδοχή, και μας κατέπληξε! Πραγματικά ελπίζουμε στο επόμενο πάρτυ όλα τα παιδιά μας να τα καταφέρουν να είναι παρόντες!

Πρέπει να αναφέρουμε τα κορίτσια της τάξης Α1 των Γαλλικών που μας κατέπληξαν με τα χορευτικά και το τραγούδια τους! Συγχαρητήρια και στα υπέροχα κορίτσια μας, τις Cynthia, Georgia, Andriana, Joanna και στην M.me Sofie που το οργάνωσε!

Το πρόγραμμα από τη μέση της παράστασης και έπειτα άλλαξε απρόσμενα …γιατί τα παιδιά το πήραν επάνω τους και κυριολεκτικά αυτοσχεδίασαν.

Καταπληκτικοί βέβαια και οι πραγματικά Super Talented Παρουσιαστές μας, Louis Kouretas, Jimmy Stathoulopoulos & Penelope Zervakis που μας διασκέδασαν με τις ατάκες τους και … δεν μας εξέπληξαν  με την ευφράδειά τους γιατί γνωρίζουμε καλά τις ικανότητές τους!

Congratulations!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας. Υποσχόμαστε ότι τα Χριστούγεννα το Πάρτυ μας θα είναι εξ’ ίσου διασκεδαστικό!

Ευχαριστούμε τα μεγαλύτερα παιδιά μας που ήταν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια των μικρών και τους γονείς που ενθάρρυναν και στήριξαν την προσπάθεια.

Σε όσα παιδιά συνεχίζουν με Καλοκαιρινά μαθήματα ευχόμαστε καλή πρόοδο – θα τα ξαναπούμε σε λίγες ημέρες!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

σας παριμένουμε το Σεπτέμβριο για μια νέα δημιουργική,υπέροχη χρονιά μαζί!

Διαφημίσεις

ELC Stats

  • 23,260 hits

Findweather

Time_Temperature

ELC 1

27210 81 537
Mon - Thu
19:00 - 21:00

ELC 2

+30 27210 2 51 51
Monday - Friday
16:00 - 20:00

Upcoming Events

No upcoming events