ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Kalamata

ELC Language Centre : Faron 209, Kalamata, Greece __ Tel: +(30) 27.210. 2.51.51

Παιδικά

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

ELC – Early Learning Centre (4 – 6 ετών)

Δημιουργική Μάθηση μέσα από Δραστηριότητες και Αγάπη

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ELC, για μία ακόμα χρονιά λειτουργεί τμήμα Αγγλικής Γλώσσας Pre-Junior για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4 – 6 ετών.Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τμήμα αυτό και σύμφωνα με τις νέες παιδαγωγικές μεθόδους εκμάθησης,  είμαστε πεπεισμένοι ότι όσο πιό μικρό ένα παιδί προσεγγίζει την ξένη γλώσσα, τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν στατιστικές που αποδεικνύουν ότι το παιδί που θα αρχίσει ενωρίς την εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσα από την κατάλληλη διαδικασία, θα μάθει την γλώσσα αυτή ευκολότερα και πληρέστερα από ένα άλλο που ξεκινά πολύ αργότερα.

Μέσα από ομαδικό παιχνίδι, τραγούδι , ζωγραφική και βίντεο , το παιδί έχει τη δυνατότητα εξοικείωσης με τη Αγγλική γλώσσα που τη μαθαίνει παράλληλα με τη μητρική του!

JUNIOR  AB(ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)

α) One Year Course: Junior A & B σε ένα έτος. Εντατικό πρόγραμμα για   μαθητές   Γ’ Δημοτικού τουλάχιστον.

b) Διετές  πρόγραμμα για  μαθητές  Β’ ή Γ’ Δημοτικού βασισμένο στην επικοινωνιακή μεθοδολογία.

Οι μαθητές μαθαίνουν να γράφουν και να διαβάζουν στην αγγλική γλώσσα.  Αποκτούν πλούσιο λεξιλόγιο, αναπτύσσουν τη προφορική  και  ακουστική τους δεξιότητα και αποκτούν στέρεες βάσεις για την  εισαγωγή  τους στα επίπεδα Senior.

SENIOR  A – B – C – D    (ΠΑΙΔΙΚΑ – ΕΦΗΒΩΝ)

Ο βασικός κορμός της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Τα επίπεδα   Senior A – D, εισάγουν σταδιακά τους μαθητές στα ανώτερα επίπεδα και τους προπαρασκευάζουν για την εισαγωγή τους στα τμήματα   προετοιμασίας   για   τις     εξετάσεις   πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Advertisements

ELC Stats

  • 22,646 hits

Findweather

Time_Temperature

ELC 1

27210 81 537
Mon - Thu
19:00 - 21:00

ELC 2

+30 27210 2 51 51
Monday - Friday
16:00 - 20:00

Upcoming Events

No upcoming events